Jacuzzi® kade

Priča počinje daleke 1956. godine kada Jacuzzi® stvara svoju prvu hidromasažnu kadu, genijalan i inovativan proizvod koji će ubrzo postati svakodnevna zdrava navika za milijune ljudi širom svijeta. Od tada do danas, marka Jacuzzi® s više od 300 patenata i kompletnom paletom proizvoda nudi najbolje što voda i wellness mogu pružiti. Svaka Jacuzzi® kada je remek-djelo, čarobnog dizajna i savršene ergonomije. Kako bi tijelo bilo potpuno uronjeno, položaj tijela pravilniji i cirkulacija vode djelotvornija, Jacuzzi® kada je dublja od obične kade. Puno pažnje polaže se tome da unutrašnji rubovi kade budu zaobljeni, sjedala udobna, ručke skladno smještene, a oslonac za glavu mekan.

Izbor Jacuzzi® kada je toliko širok da može zadovoljiti sve potrebe. Dimenzije kada su od 150 centimetara dužine, namijenjene i najmanjim kupaonicama, preko standardnih dimenzija od 170 i 180 centimetara, pa sve do kada velikih dimenzija, odnosno dugih 200 centimetara. U ponudi su i kade različitih širina, odnosno kade za dvije, pa čak i tri osobe. Svi modeli, bez obzira na dimenziju, izrađeni su kako bi bili pogodni za sve tjelesne građe. Postoji više tipova kada prema namjeni postavljanja, Jacuzzi® nudi kade koje se postavljaju klasičnim načinom uza zid, kutne kade, ugradbene kade, kade koje se postavljaju u sredini prostorije te kombinaciju kada i tuš kabina.

Za razliku od ostalih proizvođača Jacuzzi® kade opremljene su sustavom autodrenaže koji onemogućuje zadržavanje vode u cijevima te time minimalizira nastanak bakterija. Na svaku kadu ugrađuje se i DPR (Dry Run Protection) koji onemogućuje rad pumpe dok je kada prazna ili u njoj nema dovoljno vode. Zbog velike snage pumpe, mlazovi su intenzivni i djelotvorni, a cirkulacija vode energična i kontrolirana.

Sve kade imaju dodatnu mogućnost odabira sustava za dezinfekciju elektronskim upravljanjem koji dezinficira kadu u samo 10 minuta. Jacuzzi® mlaznice plod su 50 godišnjeg istraživanja i inovacija te u sinergiji s hidromasažnom pumpom oslobađaju impozantnu mješavinu vode i zraka. Osim toga, mlaznice se mogu rotirati 30° u bilo kojem smjeru kako bi tretman postao još intenzivniji pod idealnim kutom. Mlazovi na području nogu i na bočnim stranama stimuliraju i obnavljaju cijeli organizam te uklanjaju umor i napetost, dok mlaznice na naslonu masiraju cijela leđa. Mlaznice posjeduju i sustav automatskog zatvaranja kako bi se kada mogla upotrebljavati i bez hidromasaže u svrhu redovnog održavanje higijene.

Jacuzzi® kabine

Jacuzzi® nudi najširi izbor tuš kabina kakav nema niti jedan drugi proizvođač. Jacuzzi® tuš kabine potpuno su prilagođene svakome kupcu, odnosno svatko može pronaći proizvod koji mu najviše odgovara. Bez obzira radi li se o klasičnim ili multifunkcionalnim tuš kabinama, mogućnost kombinacija je bezbrojna. Moguć je odabir različitih funkcija i namjena te dodatne opreme, a sve to u različitim dimenzijama i oblicima. Jacuzzi® tuš kabina pruža iskustvo koje privlači, obnavlja i osvaja. To je potpuna blagodat za tijelo s pozitivnim učincima na fizičko i emotivno stanje. Uz Jacuzzi® sve je proučeno do najmanjeg detalja i podređeno pružanju ugode, luksuza, prestiža, intimnosti.

Jacuzzi® tuš kabine moguće je opremiti kvalitetnom dodatnom opremom poput audiouređaja s radioprijamnikom i čitaćem CD-a ili pak telefonom koji uključuje razglas i mikrofon kojima se upravlja putem elektronske konzole unutar kabine. Neki modeli podržavaju i Bluetooth tehnologiju kojom možete povezati vlastiti mobilni telefon te prihvatiti poziv tijekom tuširanja ili uživanja u sauni.

Za više informacija preuzmite katalog pomoću kojega na više stotina stranica možete sakupljati ideje i informacije te pregledavati fotografije različitih linija Jacuzzi® proizvoda. Ako to nije dovoljno i želite znati više, biti ćemo sretni ako nam se javite!

randomness