Predstavljamo vam potpuno novo remek djelo kućnog wellnessa čiji dizajn potpisuje čuveni Alberto Apostoli. Inspirirani željom da probudimo najdublje osjećaje, stavljajući na prvo mjesto senzualnost, uživanje i opuštanje, Jacuzzi® svojim iskustvom ponovno pomiče granice wellnessa.

Sasha je jedinstveni koncept privatnog kućnog wellnessa na samo osam četvornih metara. Sasha objedinjuje sve vrste spa programa, odnosno na jednom mjestu nudi se mogućnost uživanja u sauni, hidromasažnom tušu i parnoj kupelji. To je koncept suvremenog dizajna i idealnih dimenzija koje se uklapa u bilo koje okruženje, a ujedno postaje izvrsni komad stilskog namještaja koji u potpunosti nadopunjuje interijer vašeg doma. Ulaskom u Shashu ljudsko tijelo ulazi u poseban hram koji pročišćava i regenerira, opušta i smiruje te budi sva osjetila.

Sasha je napravljena od najprofinjenijih materijala, kako bi uz senzualnu dozu aromoterapije, kromoterapije te zvukova glazbe stvorili potpuni ambijentalni doživljaj koji budi vašu uspavanu senzualnost. Drvo, staklo, čelik i smola bojama i teksturom savršeno se uklapaju u svačiji dom i pružaju osjećaj topline, udobnosti, prirodnosti i pozitivne energije.

Koncept Sashe temelji se na tri zasebna segmenta, a svaki od njih podržava tri zasebna programa rada. Prvi segment je sauna. Tri opuštajuća programa omogućit će da uživate u rimskoj sauni, finskoj te biosauni, a svaki program prati i posebno osvjetljenje koje stvara užitak  kromoterapijom. Drugi segment odnosi se na tuš kabinu koju proizvođač naziva i  „emocionalni tuš“.  Igra vode vašem tijelu može pružiti tri programa - hladnu paru, odnosno maglicu koja vam pruža baršunasti osjećaj hlađenja, sitnu kišu koja golica tijelo i tropsku kišu sa hidromasažnim efektom. Treći segment je parna kupelj ili „Hammam“ unutar kojeg iznova pročišćavamo tijelo te izlazimo jači, zdraviji i opušteniji. Tri programa rada parne kupelji su tepidarium, hammam i calidarium. Za potpuni doživljaj u Sashi uključite vaš Mp3 ili Mp4 player i najljepši trenutci za opuštanje mogu početi.

Dakako, valja napomenuti kako svaki od segmenata može zasebno egzistirati, odnosno kako je svaki od segmenata moguće naručiti u bilo kojoj kombinaciji sa nekim drugim segmentom ili sa oba preostala segmenta. Sasha može biti isporučena u deset različitih načina konfiguracije, kako bi se prema potrebi prilagodila svakom prostoru. Sasha je spoj vrhunskog dizajna, kvalitetnih materijala i moderne tehnologije usklađen sa najvišim kriterijima i nepobitnim dugogodišnjim iskustvom poduzeća Jacuzzi®. Upravo zbog toga Sasha predstavlja najatraktivniju kompoziciju kućnog wellnessa svjetskih razmjera.

Nothing like Jacuzzi® Sasha existed  before!

Jacuzzi® Sasha
Jacuzzi® Sasha
Jacuzzi® Sasha
Jacuzzi® Sasha
Jacuzzi® Sasha
Jacuzzi® Sasha