Jacuzzi® bazeni nude osjećaj ugode koji nadmašuje sve granice i pružaju čitav niz jedinstvenih iskustava u kojim se može uživati na svakome mjestu i u svako vrijeme. Bilo da se radi o ljetu ili zimi, unutrašnjem ili vanjskom prostoru, Jacuzzi® bazeni stvaraju neponovljive trenutke u društvu voljenih osoba, kako bi prostor, mjesto, vrijeme i osjećaje preobrazili u nove oblike i stilove života.
Kupanje u Jacuzzi® bazenu jedinstveno je iskustvo, potpuno različito od kupanja u klasičnom bazenu ili kadi. Temperatura vode koja je toplija od bazenske vode te ostale vodene i zračne mlaznice koje se isprepleću u međusobnoj igri djeluju opuštajući na tijelo i psihu te nas vraćaju u vrijeme kada je kupanje predstavljalo pravi umjetnički ritual.

Jacuzzi® je do sada razvio četiri linije proizvoda i kontinuirano radi na novim inovacijama i modelima. Dio asortimana namijenjen je kućnoj i obiteljskoj uporabi kako bi mogli doživjeti pravi osjećaj ugode u svako doba dana, a drugi dio namijenjen je profesionalnoj uporabi u hotelima, lječilištima, wellness i fitness centrima kako bi prostorima podarili čar prestiža i ekskluzivnosti koje pruža Jacuzzi®.

Italian Design

Italian design bazeni Jacuzzi® bazeni linije Italian design idealni su za hidromasažu unutar vlastitog doma.

Lodge

Proizvod kreiran za gostoprimstvo i turizam Lodge je Jacuzzi® hidromasažni bazen posvećen gostoprimstvu i turizmu.

Professional

Razvijeni su kao dio profesionalne opreme namijenjene hotelima, lječilištima, wellness i fitness centrima.

Premium

Premium Jacuzzi® bazeni linije Premium inspirirani su američkom tradicijom i pogodni su za instaliranje na pripremljenu površinu.
randomness