Jacuzzi® bazeni nude osjećaj ugode koji nadmašuje sve granice i pružaju čitav niz jedinstvenih iskustava u kojim se može uživati na svakome mjestu i u svako vrijeme. Bilo da se radi o ljetu ili zimi, unutrašnjem ili vanjskom prostoru, Jacuzzi® bazeni stvaraju neponovljive trenutke u društvu voljenih osoba, kako bi prostor, mjesto, vrijeme i osjećaje preobrazili u nove oblike i stilove života.
Kupanje u Jacuzzi® bazenu jedinstveno je iskustvo, potpuno različito od kupanja u klasičnom bazenu ili kadi. Temperatura vode koja je toplija od bazenske vode te ostale vodene i zračne mlaznice koje se isprepleću u međusobnoj igri djeluju opuštajući na tijelo i psihu te nas vraćaju u vrijeme kada je kupanje predstavljalo pravi umjetnički ritual.

Jacuzzi® je do sada razvio četiri linije proizvoda i kontinuirano radi na novim inovacijama i modelima. Dio asortimana namijenjen je kućnoj i obiteljskoj uporabi kako bi mogli doživjeti pravi osjećaj ugode u svako doba dana, a drugi dio namijenjen je profesionalnoj uporabi u hotelima, lječilištima, wellness i fitness centrima kako bi prostorima podarili čar prestiža i ekskluzivnosti koje pruža Jacuzzi®.

Italian design bazeni

Italian design bazeni Jacuzzi® bazeni linije Italian design idealni su za hidromasažu unutar vlastitog doma. Ove bazene odlikuje visoka praktičnost i prilagodljivost. Mogu biti ugradbeni ili u cijelosti obloženi plastičnim ili drvenim panelima. Moguć je veliki izbor dodatne opreme, a najopremljeniji modeli dolaze sa blowerom i aroma terapijom.
Premium Jacuzzi® bazeni linije Premium inspirirani su američkom tradicijom i pogodni su za instaliranje na pripremljenu površinu. Zahvaljujući scenografiji vodopada i stereo uređaja ovi bazeni postaju mjesto prepuno dojmova koje rado dijelimo sa drugima.
Professional Jacuzzi® bazeni linije Professional namijenjeni su intenzivnijem korištenju. Razvijeni su kao dio profesionalne opreme namijenjene hotelima, lječilištima, wellness i fitness centrima. Razlikuju se po razini vode koja je uvijek do ruba bazena, a opremljeni su najsofisticiranijom tehnologijom, te nude hidromasažu i sustav za filtriranje vode vrhunskih performansi. Jacuzzi® Professional obogaćuje prostor, pridonosi ekskluzivnosti i osjećaju prestiža. Ovi bazeni zahtijevaju kompletno izdvojeno strojarsko postrojenje.
AW-11136417920