• lodge
    hidromasažni bazen osmišljen za gostoprimstvo i turizam

Servis i održavanje

Aqua pool, odnosno tim osposobljenih, certificiranih i educiranih stručnjaka, nudi pravodobnu i razgranatu uslugu servisa i održavanja svih Jacuzzi proizvoda. Bez obzira radi li se o redovnom održavanju, reklamacijama u jamstvenom roku ili izvan roka, Aqua pool se obvezuje jamčiti savršenu djelotvornost Jacuzzi proizvoda.

Aqua pool kontinuirano razvija svoju servisnu mrežu od sedamdesetak servisera koji su u svakome trenutku spremni pružiti svoje usluge na području Republike Hrvatske te Bosne i Hercegovine, bez obzira gdje se nalazili. Sve servisere osposobilo je i educiralo  poduzeće Jacuzzi te oni posjeduju sve potrebne certifikate, a odgovorni su izravno poduzeću Aqua pool kao jedinom ovlaštenom predstavniku servisno-tehničke podrške poduzeća Jacuzzi.

Jedna od blagodati Jacuzzi proizvoda je nemati brige… Aqua pool je uvijek uz vas!


Montaža i puštanje u pogon

Tim osposobljenih, educiranih i certificiranih osoba od strane tvornice Jacuzzi omogućit će vam bezbrižno uživanje u vašim Jacuzzi proizvodima. Budući da je Aqua pool jedini tehničko-servisni centar na području Hrvatske i Bosne i Hercegovine koje je ovlastilo poduzeće Jacuzzi, vrlo je bitno da montažu i puštanje u pogon provede osoba iz našeg stručnog tima, kako bi se ispunili svi uvjeti za valjanim jamstvom unutar roka od 12 mjeseca.

Također, savjetujemo da neposredno prije ili nakon kupnje, stupite u kontakt sa stručnom osobom, koja će vam potpuno besplatno pružiti najvažnije informacije i savjete vezane uz pripremne radove. Budući da se pripremni radovi potpuno razlikuju od proizvoda do proizvoda, mnogo je bitnih činjenica na koje valja obratiti pažnju, poput dovoda i odvoda vode, potrebnog vodenog tlaka, pristupa električnoj energiji i sl.


Rezervni djelovi

Sve potrebne rezervne dijelove i ostale komponente svih Jacuzzi prozvoda moguće je nabaviti isključivo putem poduzeća Aqua pool koje se obvezuje isporučiti sve rezervne dijelove u najkraćem mogućem roku nakon primitka narudžbe, odnosno zahtjeva za servisom ili reklamacijom. Bez obzira radi li se o najnovijim Jacuzzi proizvodima ili o starijim proizvodima čija proizvodnja je ukinuta, Aqua pool će riješiti sve vaše probleme i pribaviti sve potrebne rezervne dijelove. Dakako, poduzeće se obvezuje koristiti isključivo originalne rezervne dijelove poduzeća Jacuzzi.


Predinstalacija

Poučeni dugogodišnjim iskustvom, savjetujemo vam da neposredno prije kupnje svakako stupite u kontakt s ovlaštenom stručnom osobom kako bi se na vrijeme izbjegli mogući problemi. Svaki Jacuzzi proizvod zahtijeva određene predradnje koje nisu iste za sve proizvode. Asortiman poduzeća Jacuzzi ima više stotina različitih proizvoda, a svaki proizvod može biti naručen u nekoliko različitih izvedbi. Ove pozamašne brojke nalažu oprez i mogući su izvor velikih problema. Mnogo je bitnih činjenica na koje valja obratiti pažnju, poput dovoda i odvoda vode, potrebnog vodenog tlaka, pristupa električnoj energiji i sl., a sve to uz milimetarska odstupanja. Nadalje, Jacuzzi proizvodi pozamašnih su dimenzija čije rastavljanje na manje komponente često nije moguće. Poučeni iskustvom, vrlo je bitno unaprijed predvidjeti mjesto instalacije, odnosno detaljno razraditi plan pristupa željenom mjestu. Nerijetko je bilo slučajeva rušenja zidova, iznajmljivanja dizalica, bagera, pa čak i helikoptera. Poduzeće Aqua pool posjeduje sve svih predinstalacijske sheme koje će vrlo rado podijeliti s novim ljubiteljima Jacuzzi proizvoda. Osnovni je cilj poduzeća predvidjeti probleme i svest ih na najmanju moguću mjeru te vaš život učiniti lakšim i bezbrižnijim.


Edukacija

Bez obzira radi li se o korištenju ili održavanju Jacuzzi proizvoda, stručnjaci tima Aqua pool će vrlo rado podijeliti svoje znanje i iskustvo. Prilikom instalacije i puštanja u pogon svaki kupac biti će upućen u sve načine korištenja proizvoda te dobiti praktične savjete vezane uz zdravlje, dezinfekciju i održavanje.

Jacuzzi proizvodi spoj su tradicijskih blagodati vode i najnovijih tehnologija, a naš je cilj potpuno vas educirati o svojstvima i mogućnostima vašeg izbora. Odgovorit ćemo na sva pitanja i objasniti vam sve vrste masaža, sauna, aromoterapija i kronoterapija ako vaš proizvod podržava takve funkcije te vas educirati o zdravstvenim aspektima korištenja, odnosno o predviđenom vremenu trajanja pojedinih funkcija i učestalosti ponavljanja terapija. Također, sve moderne tehnologije, poput daljinskih upravljača, stereo uređaja, CD i USB čitača i telefona, koje su sastavni dio pojedinih proizvoda, bit će vam prezentirane kako bi vaše uživanje uz Jacuzzi bilo potpuno.

Često se postavlja pitanje održavanja Jacuzzi proizvoda. Naravno, Aqua pool nudi i paletu originalnih Jacuzzi proizvoda za održavanje i dezinfekciju, no ako to nije dovoljno, otkriti ćemo vam sve naše male kućne tajne i trikove prikupljene kroz godine iskustva te vas savjetovati koja sredstva za čišćenje koristiti, a koja izbjegavati.


Jamstvo

Ako  su ispunjeni svi raniji uvjeti prodaje i jamstva koje je propisalo  poduzeće Jacuzzi, a koji su priloženi uz svaki Jacuzzi proizvod, Aqua pool, kao jedini ovlašteni tehničko-servisni centar od strane poduzeća Jacuzzi na području Hrvatske te Bosne i Hercegovine, ima pravo odobriti jamstvo u trajanju 12 mjeseci od trenutka montaže i puštanja u pogon. Vrlo je bitno da montažu i puštanje u pogon provede osoba iz našeg stručnog tima, kako bi se ispunili svi uvjeti za valjano jamstvo.

Valja napomenuti kako prema pravilniku općih uvjeta prodaje propisanih od poduzeća Jacuzzi (članak 12, točka 12.8.), kupac (prodavatelj) ne smije na skladištu držati proizvod dulje od 24 mjeseca kako ne bi došlo do poništenja jamstva. Jacuzzi Europe S.p.A. ima pravo zahtijevati naknadu štete od kupca (prodavatelja) za eventualne troškove i usluge pružene krajnjem korisniku u jamstvenom roku.